Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 28.02.2012.
13:06
P. Arsić - Vesti A
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović u intervju banjalučkom "Glasu Srpske" uspeo je da se izvini za stradanje svake nedužne žrtve, za svako nasilje koje je eventualno počinila takozvana Armija Republike BiH, ali je odmah potom potražio opravdanja za zločine u Dobrovoljačkoj i logoru Silos.
Sreda 29.02.2012.00:13
E sve ti .ebem !!! E mamu ti .ebem !!! Kako lažeš psu bolesni. Jao ljudi kakva je ovo laž !!!!!!!!!!! "Istina o događajima tog 2. maja 1992. godine veoma je složena. Predsednik Alija Izetbegović je bio otet prethodnog dana na aerodromu u Butmiru od strane JNA, Sarajevo je svu noć bombardovano, niški specijalci su pokušali prodor do zgrade komande. Bilo je puno mrtvih i ranjenih ljudi. U takvoj situaciji pokrenuta je ogromna kolona naoružanih vojnika koja se kretala od komande JNA prema Grbavici kroz špalir ozlojeđenih građana i branilaca grada. Bila je to zaista rizična operacija. Kako je došlo do pucnjave, ko je prvi zapucao, kako su pale žrtve - ustanoviće sud - naveo je Izetbegović".
Sreda 29.02.2012.00:24
Kakav pokušaj prodora do zgrade komande ? Kakvo crno granatiranje a pogotovo celu noć !?? Kakvo pokretanje ogromne kolone naoružanih vojnika ? Sveeeeeeeeeeeee ti .ebem balijsko !!! Ja sam bio tamo mamu ti .ebem, ja sam sve video i znam : Ubijali ste vojnike po Bistriku(gde se nalazi komanda) iz čista mira dok su pili kafu ušao je jedan degenerik ,poslat od tvoga tate(sve vam .ebem), i osuo rafal na dva nenaoružana vojnika koja su na mestu bila mrtva. Pa ste ispod mosta na Bistriku imali lopove i narkomane sa puškama koji su presretali SRBE i vojnike(nenaoružane) i maltretirali ih do iznemoglosti ,pljuvali ste po njima i udarali ih , onako kako samo vi znate jer ste ološ najveća !!!
Sreda 29.02.2012.00:32
Jao bagro kakav ste scenario pripremili za odbranu od tužbe za Dobrovoljačku, koja je bila i još gore nego što se zna, vojska je jadna izigrana ja sam bio tu kada ste im govorili izađite iz kasarne i ništa vam se neće desiti, a po krovovima okolnih zgrada već su bili lopovi i ubice naoružani do zuba, čekajući da sirota,nenaoružana, vojska izađe.Klopka je bila spremna kao i crni scenario "sve ih pobijte" !!! Zna se i ime i prezime svakog katila koji je učestvovao u tom gnusnom zločinu ! Sve vam .ebem !!!
Sreda 29.02.2012.10:26
Iste noći tj. u tri sata ujutro ja sam prešao na SRPSKU stranu kao i mala grupa SRBA koja je to uspela da uradi ! Oni što su ostali zadesila ih užasna sudbina koju i najvećem dušmaninu ne bih poželeo ! Sa mačetama u ruci masakrirali su porodicu po porodicu ! Užas !!! Caco, Ćelo , Švrakići itd... Poznata su imena i prezimena svakom od tih katila , pisano je o njima po raznim novinama, i niko baš niko nije potegao onako kako treba da se pohvataju ti katili !!!!! Eto naše vlasti, važno ja da se izvinjavaju katilima ! Gde su ti Veliki Srbi i ovi što imaju para, neka lobiraju za pravdu !!!!!!!!!?????????

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)